Het toegangspakket voor VvE garages

Volledig SMART, snel & veilig
Reserveer een gratis Demo Verkrijg de Scherpste prijs

De snelste parkeergaragedeur ter wereld

Ongeëvenaard snel, veilig en betrouwbaar – aan de bekende eigenschappen van EFAFLEX-snelloopdeuren wordt er nu nog één toegevoegd. Want opnieuw zijn onze ingenieurs erin geslaagd een waar huzarenstuk te leveren.

Met de EFA-SST® PS ontwikkelden ze een speciaal voor parkeer-, speedgate- en garagesystemen geschikte, ruimtebesparende deur. Zelfs bij minimale ruimte in het latei- of het zijgedeelte van het deurkozijn kan de nieuwe constructie worden toegepast.

» Openingssnelheid tot 1,8 m/s en sluitsnelheid tot 1,0 m/s
» Hoogste windbelastbaarheid
» Ontwikkeld voor 200.000 bewegingen per jaar
» Standaard bouwformaten tot B=6.100mm x H=4.000mm

Smart Toegangscontrolesysteem

Dankzij ons SMART toegangscontrolesysteem kunnen poorten en deuren worden geopend door middel van een app, die alleen toegankelijk is voor de door jouw geselecteerde mensen. Naast dat bewoners gemakkelijk toegang kunnen krijgen worden ongewenste gasten gemakkelijk buiten de deur gehouden.

Hoe werkt het SMART toegangscontrolesysteem?

Het toegangssysteem wordt bestuurd door middel van een gratis app of handzender. Deze applicatie wordt geïnstalleerd op de telefoon of tablet van de werknemer. Zo weet je altijd wie er toegang kan krijgen tot bepaalde ruimten. De applicatie is middels Bluetooth of internet verbonden met een gecodeerde verbinding. Op deze manier is het altijd duidelijk wie er een deur heeft geopend.

 

Flexibele aanrijdpalen

Je kent het verhaal … iemand raakt de stalen aanrijdpaal en de rekening loopt snel op: reparaties van de paal, betonreparaties, werkuren, uitvaltijd. Het wordt eentonig. Flexibele aanrijdpalen verminderen deze hoofdpijndossiers aanzienlijk, waardoor in vele gevallen reparatie niet meer nodig is.

Hoe werkt onze bescherming?

Wij plaasten onze FlexCore Bollard. Na installatie biedt onze aanrijdpaal complete veiligheid, op de plekken waar dit nodig is. Een botsing tegen bijvoorbeeld de hoek van een muur of de deurkolom is verleden tijd. Dankzij de flexibiliteit van onze aanrijdpalen wordt de snelheid en kracht van een voertuig opgevangen via de schokabsorberende kern in de paal.

Uw gegarandeerde voordelen:

Snelheid

De snelste parkeergaragedeur ter wereld – opent 1,8 m/sec.

Inbraakwerend

De deur heeft een inbraakwerendheidklasse WK2

Veiligheid

Veilig voor kinderen (geen beknellingsgevaar)

Duurzaam

Deze deur is ontwikkeld voor 200.000 bewegingen per jaar

Lage kosten

Geen zwerfafval of blaadjes die naar binnenwaaien

Ga nu ook voor snel en veilig!